Nadpis    Text    Autor      

Table ninja - Oficialní téma

JhJdJhJd
JackHarkness (13.1.2010 0:32), Příspěvků: 2329

ok, jeste tady neni diskuze o tehle programech tak to zakladam

potrebuju multitable program, je me jedno jesli free shortcuts nebo placenej table ninja

tyhle 2 programy maji vsechno co potrebuju nicmene

1.pri nastavovani poker shortcuts me 2x zamrznul pc, takze se toho programu trochu bojim

2.pri pustenym table ninjovi se me seka mys coz je blby vzhledem k tomu ze chci tlacitka mackat mysi a ne klavesnici, precetel sem si faq a udelal sem co tam psali, nic nepomohlo

 

Jaky mate zkusenosti vy?

I'm not crazy, my mother had me tested. Upraveno 28.4.2011 0:00 by Dante
1 2 3 ... 26 | Záznamů 1 - 20 z 502 | Stránka 1 z 26 |  Na stránku - 20 - 50 - 100 -
#1
JhJdJhJd
JackHarkness (13.1.2010 0:38), Příspěvků: 2329

ok, tak sem prosel forum table ninjy a lagy mysi sem vyresil

pro ostatni kdo s timhle maji problem tak je to zpusobeny antivirem security essentials a musi se tam pridat TableNinja.exe do excluded processes

nicmene kdyz sem prochazel forum tak me zarazilo kolik lidi tam pise ze jim to crashlo pc nebo se to nak zhroutilo, vzhledem k tomu ze hraju sngs tak na tohle sem hodne citlivej.Stava se to nekomu?

I'm not crazy, my mother had me tested.
#2
BetatesterBetatester
ZdeKoc (13.1.2010 2:57), Příspěvků: 1628

Me se to jeste nestalo, jediny co se mi stalo je, ze mi spadl ninja.. Ale i to je problem pac sem na nej (i po tej kratkej dobe co ho mam) super zvyklej a bez nej se to neda hrat.. :D

Spocital sem outs a risknul call
#3
JhJdJhJd
masuronike (7.2.2010 20:29), Příspěvků: 3163

potreboval by som pomoc s nastavenim table ninja, konkretne:

1, ako nastavit sng opener, aby mi otvoril 18 stolov 16usd 9max turbo sngciek

2, ako nastavit betsizing pri roznych leveloch

diky za rady

#4
ModerátorModerátor
phasE89 (7.2.2010 21:17), Příspěvků: 9861

#3 napis mi na icq, je to na dyl... btw tohle maji zrovna rozebrany ve videu na jejich strankach

 

btw :)

www.phasE89.net Upraveno 7.2.2010 21:18 by phasE89
#5
JhJdJhJd
masuronike (7.2.2010 21:20), Příspěvků: 3163

QJs je viac ako 44?? so sick

nechodievam velmi na icq...nemas skype?

#6
ModerátorModerátor
phasE89 (7.2.2010 21:34), Příspěvků: 9861

mam, ale ozvu se ti az zitra, jsem ted na nejakym jeblym PC a nemuzu rozchodit ani to icq...

JQs se mi nahodou libi :)

www.phasE89.net
#7
AhKdAhKd
N3CR0S Vítěz PGCoOP#2  (7.2.2010 22:06), Příspěvků: 3344

table ninja je taky free.. staci po vyprseni trialu ho odinstalovat a smazat registry a jedes nanovo :))

Microstakes grinder hero!~ and winner of 2nd PGG HU Champs! ^^;
#8
ModerátorModerátor
phasE89 (7.2.2010 22:17), Příspěvků: 9861

#7 jesteze takhle uvazuje jen mensina lidi, jinak bychom byli bez TN

www.phasE89.net
#9
AhKdAhKd
N3CR0S Vítěz PGCoOP#2  (7.2.2010 22:27), Příspěvků: 3344

:))) no ja jak ted v lednu hral na PS tak jako dat 1/5 rollu za TN na to ze budu hrat 14 dni na PS se mi nechtelo tak sem to zkusil a ejhle fungovalo to :D obv kdyz bych mel vetsi roll tak bych si ho koupil kdyz bych hral na PS :)

Microstakes grinder hero!~ and winner of 2nd PGG HU Champs! ^^;
#10
TdThTdTh
Burda (8.2.2010 13:41), Příspěvků: 1870

A otevrete to novy stoly, nebo se to prida kde uz jsou treba 2-3 regulari regnuti..

#11
7d7h7d7h
Headis Vítěz PGCoOP#2  (8.2.2010 13:59), Příspěvků: 845

Mne jede trial TN uz asi dva mesice a porad pise 30 days left... Instaloval jsem ho na normalnim (ne admin) uctu a asi nedostal povoleni zapsat se do registru :-)

 

ps: ale pšššt...

Where all think alike, no one thinks very much. ***Twitter.com/xHeadis Upraveno 8.2.2010 13:59 by Headis
#12
ModerátorModerátor
phasE89 (13.2.2010 13:46), Příspěvků: 9861

mate nekdo skin na PS, ve kterem si clovek muze delat ty barevny notes na avatarech u souperu A ZAROVEN je ten skin kompatibilni s Table Ninjou?

zacal jsem jeden takovy pouzivat, je to super ze si oznacim regulary kteri v DoNech s 10bb effective minraise stealujou/foldujou nejakou zelenou barvou a hned vidim proti komu restealovat s ATC... jenze pri tom skinu nefungujou hotkeys

www.phasE89.net
#13
4h5d4h5d
hojdytom (17.2.2010 10:48), Příspěvků: 127

Mam dotaz na opening sensei. vsaechno sem nastavil podle videa. hraju dony tak 10 stolu. z pocatku se vsechno dobre otevre ,ale jak na nejakem stole skoncim tak problikne reg. do noveho, ale vetsinou se dalsi okno nezaregistruje. podari se mu to az tak na 3. pokus. Nevite cim  by to mohlo byt??? Dik za pomoc

#14
ModerátorModerátor
phasE89 (17.2.2010 10:59), Příspěvků: 9861

to netusim, me to facha normalne... koukni se do FAQ na jejich strankach

www.phasE89.net Upraveno 17.2.2010 10:59 by phasE89
#15
AhKdAhKd
N3CR0S Vítěz PGCoOP#2  (17.2.2010 15:25), Příspěvků: 3344

nemas minimalizovany PS lobby?:)

Microstakes grinder hero!~ and winner of 2nd PGG HU Champs! ^^;
#16
AhKhAhKh
M0RGAN.cz Vítěz SNG Leaderboard 2011  (17.2.2010 19:26), Příspěvků: 5749

TableNinja je vynikající soft, pro mě určitě užitečnější, než třeba HM (mám koupený PT3, HM, TN, softíky od PokerProLabs a účet na Sharkscope).

Jen bych ho rád naučil, aby raisoval preflop podle průměrného stacku (kolik je BB), jestli by to zvládnul, nevím. Zkoušel jste to někdo ? Hraju v naprosté většině turbo turnaje a tam se to dost snižuje. Takže na začátku turnaje raisuju cca 4 BB, později 3BB, pak 2,5 a ke konci 2,2 BB. No a když člověk multitablí plno turnajů a preflop raise v počtech BB je pro všechny společný, tak je to otravné - to pořád posouvat nahoru nebo dolů ručně.

Děláte to přes ty čtyři klávesy bet pot percentage keys ? Protože tam je to v procentech a ne v počtech BB. Ale vlastně, když to zohledňuje ante, tak by to mohlo být fajn. Jen si na to zvyknout.

Jinak vynikající je kombinace s klávesnicí pro jednu ruku, osvědčila se mi Logitech G13, takže doporučuju všem, co rádi a hodně grindíte na PS spolu s TableNinjou. Jen škoda, že se mi to nepodařilo vymyslet tak, aby tato klávesnice měla jen speciální klávesy, které by bral jen TableNinja, protože jí musím přiřadit klávesy z normální klávesnice - no a pak člověku blbne, když u toho třeba chce napsat zprávu na ICQ nebo něco.

Profish :-)
#17
AhKhAhKh
M0RGAN.cz Vítěz SNG Leaderboard 2011  (17.2.2010 19:39), Příspěvků: 5749

Ještě mě napadlo, nemáte někdo fígl, jak by se posouvaly stoly podle doby, jak turnaj trvá ? Třeba si otevřu 10 stolů, které si rovnoměrně rozložím na dva monitory, že vlevo nahoře na levém monitoru mám nejstarší, vpravo druhý, další dva pod nimi, na pravém monitoru mám tímhle způsobem šest. No a když libovolný z nich vypadne, aby se ostatní posunuly, aby byl zachován tento pořádek a nový turnaj se hodil úplně doprava dolů ?

Profish :-)
#18
AhKdAhKd
N3CR0S Vítěz PGCoOP#2  (17.2.2010 20:41), Příspěvků: 3344

#16 TN umi akorat raisovat podle BB, takze muzes si nastavit kdyz BB bude mensi nez X tak bude raisovat 3bb, kdyz bude rovny nebo mensi nez Y tak bude raisovat 2.5bb atd.

Microstakes grinder hero!~ and winner of 2nd PGG HU Champs! ^^;
#19
ModerátorModerátor
phasE89 (17.2.2010 21:23), Příspěvků: 9861

#16 SnG Sensei -> SnG Betting a tam si s tim pohraj, staci jen jeden radek
#17 teoreticky je mozny takovy skript naprogramovat, zeptej se na 2+2 jestli to nekdo uz neudelal/nebyl by schopny udelat... pak dej sem vedet jak to dopadlo, asi bych to taky vyuzil

www.phasE89.net
#20
ModerátorModerátor
Baaash (17.2.2010 22:47), Příspěvků: 809

19 - ja myslel ze na dony staci jen to AI tlacitko...

The greatest weariness comes from work not done.
1 2 3 ... 26 | Záznamů 1 - 20 z 502 | Stránka 1 z 26 |  Na stránku - 20 - 50 - 100 -

K přidání komentáře musíte být přihlášeni! (nebo nemáte dostatečná oprávnění)