Nadpis    Text    Autor      

Table ninja - Oficialní téma

JhJdJhJd
JackHarkness (13.1.2010 0:32), Příspěvků: 2329

ok, jeste tady neni diskuze o tehle programech tak to zakladam

potrebuju multitable program, je me jedno jesli free shortcuts nebo placenej table ninja

tyhle 2 programy maji vsechno co potrebuju nicmene

1.pri nastavovani poker shortcuts me 2x zamrznul pc, takze se toho programu trochu bojim

2.pri pustenym table ninjovi se me seka mys coz je blby vzhledem k tomu ze chci tlacitka mackat mysi a ne klavesnici, precetel sem si faq a udelal sem co tam psali, nic nepomohlo

 

Jaky mate zkusenosti vy?

I'm not crazy, my mother had me tested. Upraveno 28.4.2011 0:00 by Dante
1 ... 17 18 19 20 21 ... 26 | Záznamů 361 - 380 z 502 | Stránka 19 z 26 |  Na stránku - 20 - 50 - 100 -
#361
9dTd9dTd
HonzaT (18.7.2012 19:07), Příspěvků: 362

Registruje mi furt nové a nové HUpy.Nevím proč.Mám nastavené max 2 stoly - max počet nastavím třeba na 5 ale ninja registruje cca co minutu dál a dál .. :D Why not .. :)

#362
6h8h6h8h
pepehaha (18.7.2012 20:30), Příspěvků: 244

Mi napise ze musim mit vybrano sng v lobby, prestoze mam vybrano sng.

e: a taky mi neukazuje pocet bb, fml.

Upraveno 18.7.2012 20:34 by pepehaha
#363
2d7d2d7d
EdWood (18.7.2012 22:29), Příspěvků: 25

#362 U mě to samé.

#364
TdThTdTh
Like.a.G6 (18.7.2012 22:34), Příspěvků: 1699

to máte za to, že pouštíte PS přes autoupdate :)

#365
2d7d2d7d
xxmikixx (19.7.2012 11:36), Příspěvků: 36


jak pls vypnu autoupdate u staru?kvuli tomu tn

#366
6h8h6h8h
pepehaha (19.7.2012 11:44), Příspěvků: 244

Vymaž si zástupce na ploše a spouštěj to souborem Pokerstars.exe

#367
2d7d2d7d
EdWood (19.7.2012 12:20), Příspěvků: 25

Pro ty co bohužel provedli update a nejede jim TN, tak můžou ze složky backup (ve složce PokerStars) obnovit předchozí verzi a TN pojede. Stačí ty soubory zkopírovat do hlavní složky a po té spustit PokerStars.exe (ne ze zástupce na ploše), aby se zase neprovedl update.

#368
2d7d2d7d
xxmikixx (19.7.2012 15:34), Příspěvků: 36


diky moc

#369
TdThTdTh
ProsteRichard (20.7.2012 2:22), Příspěvků: 2070

367 thanks bro

Zaber sakra! aka: Richienek123
#370
4h4d4h4d
obraz (24.7.2012 0:02), Příspěvků: 562

Po poslednim updatu TN mi prestalo fungovat ukazovani BB na stole a misto toho se zobrazuje jen ####, je chyba jen u me, nebo je bug v TN? (Shodou nahod jsem si v posl. dobe trochu hral s nastavenim TN tak nevim jestli to neni zpusobene mnou).

twitter.com/obr4z
#371
7d7h7d7h
ghost333 (24.7.2012 0:27), Příspěvků: 944

post 362

a btw vcerejsi update ninjy to vyresil

#372
4h4d4h4d
Naza (26.7.2012 18:05), Příspěvků: 531

zdarec :) potřeboval bych poradit :) jaksi mi TN špatně registruje turnaje.

Tzn. registruje dobrý druh turnajů i stakes :) ale naprosto mi neodpovída current registred s tím co mam zaregistrované (nebo co už hraju)

ve finále to je pak tak že mam nastavené at se mi otevře 20 turnajů a drží se to tak ... no a po začátku kdy se mi otevře do 20 turnajů to pak klesne a třeba na konci session když jsem měl už jenom 2 stoly tak mi to ukazovalo currently registred:11

snad je to aspon trochu pochopitelné :) pls help docela mě to tiltuje

i have in my hands the means and in my heart the will
#373
6h8h6h8h
Scooby (26.7.2012 18:53), Příspěvků: 281

Ja mam nekdy problem, kdyz registruju 2typy turnaju, tak se me to registruje do obou, ale spatne to nekdy pocita. Proste me TN zaregistruje do jednoho typu turnaje, ale zapocita se to do druheho typu.

#374
4h4d4h4d
obraz (26.7.2012 18:59), Příspěvků: 562

#372 Zkus postnout screen s nastavenim SnG Openeru, treba bude neco spatne nastaveneho..

twitter.com/obr4z
#375
4h4d4h4d
Naza (30.7.2012 23:33), Příspěvků: 531

374 tak nakonec to bylo asi kvuli toho že jsem měl aji v PS klientovi zapnuté zavíraní turnaju když vypadnu a hold to asi bralo rychleji než TN a proto to nebralo jako že ty turnaje skončili :) ... teda když jsem to vypnul v PS tak už to jede vklidu :)

i have in my hands the means and in my heart the will
#376
4h4d4h4d
tstumbauer (7.8.2012 16:59), Příspěvků: 634

Neví někdo, proč se mi místo počtu blindů zobrazují mřížky?

#377
JhJdJhJd
libormar (7.8.2012 17:01), Příspěvků: 2872

to je Tomáši z toho že používáš cracklou verzi..  ti to naznačuje že bys za to mohl jít za mříže..

e: jinak to obv bude updatem,já dneska updatoval jak ninju na ps a všechno se zdá v poho

I was born to be allin.. Upraveno 7.8.2012 17:03 by libormar
#378
2h7d2h7d
AustinCZ (2.9.2012 17:39), Příspěvků: 12

Nemohl by mě poradit proč se mě pořád registrují nové turnaje? Mám třeba nastavené max 2 stoly, ale po chvíli už mám zapnutých 4.

#379
9dTd9dTd
HonzaT (3.9.2012 2:03), Příspěvků: 362

Mám uplně stejný problém... Nevyřešily tu updaty, nevyřešilo to přeinstalovat.Já už fakt nevím :X - na druhém PC se stejným nastavením funguje.. :X

#380
4h4d4h4d
Naza (3.9.2012 14:56), Příspěvků: 531

tak pokud na jednom kompu to funguje a na druhém to dělá bugr a TN je nastavený stejně tak se zkus mrknout do nastavení PS :)

i have in my hands the means and in my heart the will
1 ... 17 18 19 20 21 ... 26 | Záznamů 361 - 380 z 502 | Stránka 19 z 26 |  Na stránku - 20 - 50 - 100 -

K přidání komentáře musíte být přihlášeni! (nebo nemáte dostatečná oprávnění)