Nadpis    Text    Autor      

Ipoker

6h8h6h8h
Jackob.Fish (7.10.2010 11:30), Příspěvků: 238

Zdravím,

chtěl bych se zeptat na informace ohledně změně měny při přisedání na stoly. Na Ipoker je to celkem zanetlné protože běží spousta stolů jak v USD tak v EUR. Já mam primární měnu na William hill v Eurech a když přisedám na stoly které jsou v USD, tak jestli si herna bere nějaké % například jako MB nebo Netteler. Reaguji na tento odkaz : http://www.pokerscout.com/SiteDetail.aspx?site=iPoker&ab=72480385

Na 2+2 jsem se skoro nic nedozvěděl. Kdyby k tomu měl někdo nějaký info. Hraju 8 stolů na NL100 a dost často totiž sedám na USD stoly tak jestli je to i třeba 1% tak pokud si sednu na 8 stolů a dělám table selekci tak to může dělat i 8usd.

Díky

1 2 3 4 | Záznamů 41 - 60 z 71 | Stránka 3 z 4 |  Na stránku - 20 - 50 - 100 -
#41
AhKdAhKd
coockoo (15.5.2012 19:08), Příspěvků: 3669

#40 options -> table view->auto center (aspon myslim)

#42
4h5d4h5d
veny (15.5.2012 19:54), Příspěvků: 76

39 diky, zkusim to

#43
4h4d4h4d
mr.ruZa (18.3.2013 15:06), Příspěvků: 748

mate nekdo zkusenosti se skinem Coral poker ? Od doby co jsem zazadal o cashout semnou absolutne nekomunikuje support pres mail, ani online support v lobby neni dostupny. O cashout sem zazadal 5.3. a od te doby se nic nedeje. wtf ?

Každý správný call musí být po zásluze potrestán.
#44
2h7d2h7d
MarasT_ (19.3.2013 21:30), Příspěvků: 24

Zdarec. Začal jsem hrát na paddypowerpoker a nefakčí mi HUD. Snažil jsem se na disku najít HH, ale nepodařilo se mi to-ani ve složce jí určené. Můžu do ní nahlédnout pouze přímo v klientu.. Setkal se s tím někdo? Dá se nějak dostat do PC? Už jenom kvůli HEMu a WIZu. díky za reakce.

Never let fucking suckers to put you on tilt
#45
KhKhKhKh
maXX (19.3.2013 22:29), Příspěvků: 3133

Nejspis si musis nastavit v options, aby se ti vubec nekam ukladala, ne?

#1 spewtard
#46
2h7d2h7d
MarasT_ (19.3.2013 22:58), Příspěvků: 24

Nic takového jsem právě že ani nenašel..psal jsem jim aji na support, kde mi napsali, že mám HH přímo v klientu, tak proč ji chci mít na disku :D 

Never let fucking suckers to put you on tilt
#47
AhKdAhKd
coockoo (19.3.2013 23:02), Příspěvků: 3669

Settings - System - Store Hand History Locally

?

#48
2h7d2h7d
MarasT_ (19.3.2013 23:09), Příspěvků: 24

ouch ! nechápu, jak jsem to mohl přehlídnout...díky moc! ;)

Never let fucking suckers to put you on tilt
#49
9dTd9dTd
zizen (20.3.2013 12:00), Příspěvků: 418

* 40, 41, ale i dalsi iPoker hraci:

Chci se nastavit prefered seat na WHPokeru, ale nenasel jsem to. HM mi neustale prehazuje staty na cashovce, takze kdyz si manualne presednu ke svym statum u stolu, tak po par handach (kdyz se vystridaji hraci u stolu) mi HM zobrazi staty zase jinde.

Kdyby aspon tu pozici nemenil, tak si manualne presedu a uz to pak nemusim u daneho stolu resit. Ale takto je to fakt opruz!!

DIky za radu

#50
4h4d4h4d
3K3_1892 (20.3.2013 18:31), Příspěvků: 715

49 - zkoušel si nastavit seat preference v HEMu?

v HEM2 je to: HUD options - seating preferences - Ipoker - ... a nastavíš místo pro 6max.  Já tam mám nastavený čislo 2 a u stolu sedávám vpravo dole.

A v poker klientovi by si měl mít zaškrtlý - settings - table - remember table positioning

Smoke me a kipper, I'll be back for breakfast! Upraveno 20.3.2013 19:01 by 3K3_1892
#51
TdThTdTh
Scarmaker (20.3.2013 22:50), Příspěvků: 1736

zizen čo ideš hrať na ipokri? :)

Neviem hrať poker, len si to našťastie ešte nikto nevšimol.
#52
KhKhKhKh
maXX (20.3.2013 23:50), Příspěvků: 3133

Hlavne musis mit zaskrtnuty center my position v options (nebo jak se to jmenuje).

#1 spewtard
#53
9dTd9dTd
zizen (21.3.2013 1:04), Příspěvků: 418

#51:

Chtel jsem zkusit PLO, ale zatim tedy nic moc trafic na PLO50.

#54
4h4d4h4d
3K3_1892 (21.3.2013 13:44), Příspěvků: 715

Btw neví někdo o nějakym funkčním skriptu (table ninjovi) pro ipoker? Mně se nepodařilo rozběhnout nic jinýho než PokerPad, ale ten má nějaký mouchy... Keypoku nepodporuje můj skin a UPTO nejspíš taky ne. Nebo aspon nepodařilo se mi to nahodit. Pak už zbejvá jenom Ipoker helper od Alda a toho už sem na skypu měsíc neviděl. Nic jinýho sem nenašel :/

Smoke me a kipper, I'll be back for breakfast!
#55
9dTd9dTd
Psycho (21.3.2013 16:31), Příspěvků: 307

Aldo Skype používá, myslím, že jsem ho tam v posledních dnech přes den viděl. Zkus zprávu, nevadí, že je off.

I am better today than yesterday but not as good as tomorrow.
#56
4h4d4h4d
3K3_1892 (21.3.2013 16:46), Příspěvků: 715

Mně přijde že je furt off, ale to rád slyšim. Nejspíš sem ho jenom nepostřeh. Před tejdnem sem mu psal a zatim žádná odpověd. 

Smoke me a kipper, I'll be back for breakfast!
#57
4h4d4h4d
diamondpro (27.3.2013 18:25), Příspěvků: 619

dá se něják zapnout aby blikal aktivní stůl nebo něják orámoval? je na to nějákej program něco jako table ninja?

#58
JhQhJhQh
0x (27.3.2013 19:36), Příspěvků: 1074

#57 http://betpotsoft.com/

pokerzive.cz editor, 3outers & mincash hater, twitter.com/0XEEr
#59
4h4d4h4d
3K3_1892 (1.4.2013 13:06), Příspěvků: 715

58 - betpotsoft sem ani nezminiloval, jelikož mají na stránkách uvedeno a nejspíš už hodně dlouho: "Programs temporarily not for sale"

Smoke me a kipper, I'll be back for breakfast!
#60
9dTd9dTd
Psycho (1.4.2013 16:12), Příspěvků: 307

#56

tak máš bohužel pravdu, teď jsem ho od té doby taky na skypu neviděl. asi jsem si ho s někým popletl.. třeba je na nějaký čas jen mimo. případně se zkus podívat an jeho stránky, jestli nezměnil skype účet..

I am better today than yesterday but not as good as tomorrow.
1 2 3 4 | Záznamů 41 - 60 z 71 | Stránka 3 z 4 |  Na stránku - 20 - 50 - 100 -

K přidání komentáře musíte být přihlášeni! (nebo nemáte dostatečná oprávnění)