Nadpis    Text    Autor      

HEM1 !! - diskuze a problemy

7d7h7d7h
Headis Vítěz PGCoOP#2  (23.1.2010 14:09), Příspěvků: 845


http://forums.holdemmanager.com/showthread.php?t=23748

Nez se zeptate na problem s HEM:

#689   4h5d4h5d  MasterofDisaster 22.4.2011 17:40

#688 mě tohle vlákno tiltuje, ale čtu ho pravidelně. takový sadomaso {#emotions_dlg.diablo}

#ALL  všechno na co se ptáte je tady!

  http://forums.holdemmanager.com/ , http://faq.holdemmanager.com/

Někdy stačí pouze update!

 http://www.holdemmanager.com/Downloads/HmUpdate.exe  !!!

Where all think alike, no one thinks very much. ***Twitter.com/xHeadis Upraveno 11.4.2012 16:58 by czlol
1 2 3 ... 90 | Záznamů 1 - 20 z 1790 | Stránka 1 z 90 |  Na stránku - 20 - 50 - 100 -
#1
JhJdJhJd
AcidManner (23.1.2010 15:03), Příspěvků: 3143

Dík za info, obvykle si všimnu nové verze každých 5 nových aktualizací. Konečně podpora boss media hudu, už žádné křížkování :))

Decided to LEARN poker or DIE trying
#2
JhJdJhJd
Rumidek (23.1.2010 16:51), Příspěvků: 2414

wow merge network added tak už abych ho měl taky. Konečně se kouknu jak jsem vlastně na tom Carbonu hrál.

..and on the end of the sixth day God said: "NOT ENOUGH MANA"
#3
TdThTdTh
fromherotozero (24.1.2010 11:19), Příspěvků: 2028

zdravim, purchasnul jsem HEM, vse jede, hh taha, vsechno super az na malej detail...nejede mi HUD:))...hraju na ftp...mate nekdo prosim radu? na support jsem uz samo psal, faq projel a snad mam vsechno nastaveny tak jak mam mit...tak jestli treba nekdo nevite co zkusit, nez a jestli mi prijde odpoved ze supportu, diky!

 

edit: uz funguje

Upraveno 24.1.2010 12:17 by fromherotozero
#4
AhKdAhKd
marek_heinz (24.1.2010 16:20), Příspěvků: 4033

3 - nevim proc, ale taky vzdycky na novy herne mi poprvy nejede

#5
4h4d4h4d
nofuCZ (24.1.2010 17:07), Příspěvků: 713

ze by to chtelo pouzit takej cervenej ctverecek kdesi v table finderu?

kdo chce, hledá způsob, kdo nechce, hledá důvod
#6
JhJdJhJd
AcidManner (24.1.2010 17:27), Příspěvků: 3143

#3 nejede vůbec nebo staty jsou nulové?

Decided to LEARN poker or DIE trying
#7
TdThTdTh
fromherotozero (24.1.2010 20:14), Příspěvků: 2028

6-uz funguje...a bylo to jen tim, ze si nejdriv musel natahat komplet hh (coz ladovalo 3/4 hodiny) a az pak jak si to natahnul, tak to zaclo fungovat "realtime"..

#8
JhJdJhJd
Rumidek (29.1.2010 9:39), Příspěvků: 2414

Tak jsem si stáhl trialovou verzi, ale mám s ní 2 problémy.

1) NL20 považuje za NL2K takže když vyhraju 1$ tak to považuje za 1000$ stejně tak i NL10 považuje za NL1K

2) nemůžu za živýho boha přijít na to, jak nastavit preffered seating na pacificu. když si sednu ke stolu, tak mi to automaticky otočí stůl tak, abych seděl dole, ale HEM tohle jakse nebere v potaz. Nevíte někdo jak tohle nastavit?

..and on the end of the sixth day God said: "NOT ENOUGH MANA"
#9
4h4d4h4d
nofuCZ (29.1.2010 12:55), Příspěvků: 713

1) mas posledni updatnutou verzi?

2) v menu HUD option/prefered seat si to nastav, asi budes muset trochu zkouset

kdo chce, hledá způsob, kdo nechce, hledá důvod
#10
JhJdJhJd
Rumidek (29.1.2010 13:58), Příspěvků: 2414

mám poslední stabilní verzi, která stejná jako poslední beta. Už  jsem se regnul i do jejich fóra a ptal se tam, tak snad mi poradí. Ohledně HUDu jsem našel ještě něco v jejich FAQ na fóru, ale to, jak si to plete ty peníze mě s*re

..and on the end of the sixth day God said: "NOT ENOUGH MANA"
#11
4h4d4h4d
nofuCZ (29.1.2010 16:29), Příspěvků: 713

muzes bejt rad, dyk je z tebe vlastne milionar, no a slo to tak rychle, poker je fakt krasna hral, lol

kdo chce, hledá způsob, kdo nechce, hledá důvod
#12
6h8h6h8h
plumysnake (3.2.2010 12:36), Příspěvků: 164

Prosim o radu, asi po pul roce co vlastnim HeM, se mi najednou sekla databaze...

Pri pokusu o zapnuti se mi objevi prvni okno, nasleduje druhe a tam nevim co zmenit.Nainstaloval jsem si i PostgreSQL 8.4, ale vysledek stale stejnej.

http://img62.imageshack.us/i/68710502.png/

Pokud by na to mel nekdo nejakej trik, byl bych vdecnej.

P.S. Koukal jsem i na ruzna fora, ale nebylo pomoci :)

Diky

Upraveno 3.2.2010 12:38 by plumysnake
#13
2d7d2d7d
eddiie (3.2.2010 13:43), Příspěvků: 25

mne sa to stalo tiez a preinstaloval som aj samotny HEM a np

#14
4h4d4h4d
nofuCZ (3.2.2010 14:33), Příspěvků: 713

#12 nejspis ti nebezi postgre, mrkni do sluzeb, a zkus tam to postgre spustit, asi vyhodi nejakou chybu, tak sem s ni. pripadne este ve startovni nabidce stopni a pak startni postge server, asi neco vybleje, tak to sem postni taky. a mrkni do useru, ze tam mas usera postgre? jakej mas system?

E: este me napadlo, uzivatelsky jmeno a heslo tam mas spravny ze?

kdo chce, hledá způsob, kdo nechce, hledá důvod Upraveno 3.2.2010 14:34 by nofuCZ
#15
6h8h6h8h
plumysnake (3.2.2010 15:01), Příspěvků: 164

Jo prave ze jsem zjistil, ze postgre nebezi, takze jsem nakonec preinstaloval vsechno co slo a uz je to v pohode. Neni to sice moc elegantni reseni, ale pro me asi nejsnazsi :)

Diky za pomoc!

#16
2d7d2d7d
eddiie (3.2.2010 16:06), Příspěvků: 25

#15 prave ze to je rychlejsie riesenie ako dva dni luskat fora a nakoniec to aj tak len preinstalujes =)

#17
4h4d4h4d
nofuCZ (3.2.2010 16:22), Příspěvků: 713

#15 tak to si stastnej clovek, vetsinou totiz reinstall nepomaha

kdo chce, hledá způsob, kdo nechce, hledá důvod
#18
ModerátorModerátor
Baaash (3.2.2010 16:32), Příspěvků: 809

tohle se mi stalo taky, mel jsem 8.4 a jedina vec, ktera pomohla, byla instalace starsi verze, nova databaze a jelo to. je taky fakt, ze jsem to ale nejak extra nehledal na forech a myslim ze jsem tam nejakej thread o tomhle videl

The greatest weariness comes from work not done.
#19
7d7h7d7h
pokermara (7.2.2010 23:36), Příspěvků: 784

nějakej tip proč mi HEM nezobrazuje moje staty u stolu v HUDu ?? přitom to mám zaškrtnutý :)

#20
ModerátorModerátor
IQLimited (12.2.2010 15:54), Příspěvků: 4061

nevím proč, ale hem mi 10,5€ HU sng na bossu bere jako 11€, nevíte někdo jestli to jde někde změnit, nastavit?Blush

"Ten kdo se vzdává, nikdy nevítězí - a ten, kdo vítězí, se nikdy nevzdává!"
1 2 3 ... 90 | Záznamů 1 - 20 z 1790 | Stránka 1 z 90 |  Na stránku - 20 - 50 - 100 -

K přidání komentáře musíte být přihlášeni! (nebo nemáte dostatečná oprávnění)