Nadpis    Text    Autor      

PokerTracker

2d7d2d7d
Dave (12.3.2010 18:22), Příspěvků: 47

Vyšla nová verze b30.8

- přibyly filtry
- podpora menších site
- přepracovaná sekce s grafem (aneb jak ovlivňuje hodnota AF zisk v session) lol
- statistiky roztříděny do "stromových menu"

Po omaze jeden ze zajímavějších updatů poslední doby, btw hledal jsem thread o pt a nemohl jsem ho nikde najít. Prošel jsem celou sekci  Poker obecně. Jestli tady někde je, tak lock pls & sorry.

#1
4h5d4h5d
pandobro (15.3.2010 13:52), Příspěvků: 68

existuje u PT3 nejakej autoupdate nebo se to musi stahovat a instalovat ruco?

#2
AdminAdmin
bejek (15.3.2010 14:00), Příspěvků: 5158

ty novy bety se musej stahovat a instalovat rucne, ale ted je zrovna obdobi ze casto vychazi nova verze, casto treba 2 mesice nic :)

May the odds be ever in your favor! twitter.com/MarCap83
#3
TdThTdTh
micak (14.9.2010 4:44), Příspěvků: 2244

jsem asi slepý, ale nemůžu nikde najít v PT3 preferred seat, poradí někdo?

edit: tak už je to asi ok teda, ono nějak dřív , když si člověk na PS nastavil preferred seat, tak si PT neuměl nějak zrovna nejlíp poradit s tím, čí jsou čí staty, tak jsem dál preferred seat neřešil, no a teď jsem si řekl, že to vyřeším, ale vidím, že už je to OK

Upraveno 14.9.2010 5:03 by micak
#4
The GodThe God
Orion (14.9.2010 9:18), Příspěvků: 1671
If you want something in your life you've never had, you'll have to do something, you've never done
#5
BetatesterBetatester
ZdeKoc (15.9.2010 12:33), Příspěvků: 1628

Nekde sem cetl ze by to melo i ukazovat VPP ziskane za session u PS, je to tak? Btw dave, Ty pracujes pro PT? Pac vim ze info o updatech si posilal i na pg..

Spocital sem outs a risknul call
#6
TdThTdTh
micak (4.10.2010 14:03), Příspěvků: 2244

Zajímalo by mě, jak se zobrazí tato handa v grafu amount won x net expected won?

PokerStars Game #50585057697: Hold'em No Limit ($0.25/$0.50 USD) - 2010/10/04 13:52:51 CET [2010/10/04 7:52:51 ET]
Table 'Apollo II' 6-max Seat #1 is the button
PokerGaming.cz Converter
Seat 1: dardaman ($10.35 in chips)
Seat 3: AnKoIv ($13.60 in chips)
Seat 4: MaxIShamanI ($28.55 in chips)
Seat 5: Micak1 ($25 in chips)
Seat 6: Dalarim77 ($35 in chips)
AnKoIv: posts small blind $0.25
MaxIShamanI: posts big blind $0.50
*** HOLE CARDS ***
Dealt to Micak1 [Ah Tc]
Micak1: raises $1.25 to $1.75
Dalarim77: folds
dardaman: calls $1.75
AnKoIv: folds
MaxIShamanI: folds

*** FLOP *** [Pot = 4.25]
[Jh Qc Ks]
Micak1: checks
dardaman: bets $2
Micak1: calls $2

*** TURN *** [Pot = 8.25]
[Jh Qc Ks] [Js]
Micak1: bets $5.85
dardaman: calls $5.85

*** RIVER *** [Pot = 19.95]
[Jh Qc Ks Js] [4s]
Micak1: bets $13.30
dardaman: calls $0.75 and is all-in
Uncalled bet ($12.55) returned to Micak1

*** SHOW DOWN ***
Micak1: shows [Ah Tc] (a straight, Ten to Ace)
dardaman: shows [6s 8s] (a flush, King high)
dardaman collected $20.45 from pot
*** SUMMARY ***
Total pot $21.45 | Rake $1
Board [Jh Qc Ks Js 4s]
Seat 1: dardaman (button) showed [6s 8s] and won ($20.45) with a flush, King high
Seat 3: AnKoIv (small blind) folded before Flop
Seat 4: MaxIShamanI (big blind) folded before Flop
Seat 5: Micak1 showed [Ah Tc] and lost with a straight, Ten to Ace
Seat 6: Dalarim77 folded before Flop (didn't bet)

Upraveno 4.10.2010 14:03 by micak
#7
6h8h6h8h
Jackob.Fish (6.10.2010 21:32), Příspěvků: 238

Mam problem s PT3 na iPoker network, na hráče mam hand history ale v HUD se mi nezobrazují jejich staty, pouze to co jsme odehráli spolu. Neporadí někdo jak na to?

#8
BetatesterBetatester
ZdeKoc (7.10.2010 2:00), Příspěvků: 1628

#6 Nijak, pac ste se vypushovali az na riveru.. Takze net won = expected won zde..

Spocital sem outs a risknul call
#9
TdThTdTh
micak (7.10.2010 4:37), Příspěvků: 2244

#8 jo, já jsem tu otázku položil asi špatně, vlastně budu muset ještě chvilku popřemýšlet na co jsem se to chtěl vůbec zeptat a jaká byla vůbec moje prvotní myšlenka

Upraveno 7.10.2010 4:39 by micak
#10
6h8h6h8h
Denee (19.3.2016 22:01), Příspěvků: 207

Lidi pokertracker mě neche vzít na importované handy, hádám že to bude tím že tam hand history je uložená v češtině je tak?

Kdo nechce hledá důvod, kdo chce hledá způsob...
#11
JhJdJhJd
Rumidek (21.3.2016 22:21), Příspěvků: 2463

Jo je to tak, hh musíš mít v AJ

..and on the end of the sixth day God said: "NOT ENOUGH MANA"

K přidání komentáře musíte být přihlášeni! (nebo nemáte dostatečná oprávnění)