Nadpis    Text    Autor      

Ongame

AhKhAhKh
M0RGAN.cz Vítěz SNG Leaderboard 2011  (20.3.2010 0:10), Příspěvků: 5749

 

 

Thread o Ongame

Profish :-) Upraveno 22.2.2012 1:40 by bejek
1 2 3 ... 14 | Záznamů 1 - 20 z 279 | Stránka 1 z 14 |  Na stránku - 20 - 50 - 100 -
#1
6h8h6h8h
bobek (20.3.2010 0:14), Příspěvků: 150

mam vypnute animacie, pop table a zvuky, 12 stolov uhram..ale toto vsetko co som napisal si asi uz spravil

#2
AhKhAhKh
M0RGAN.cz Vítěz SNG Leaderboard 2011  (20.3.2010 0:20), Příspěvků: 5749

Pop-up a "varování před fold" jsem měl jenom zapnuté. Tohle má takový vliv ? No uvidím, tak snad to zabere

Profish :-)
#3
4h4d4h4d
nofuCZ (20.3.2010 3:17), Příspěvků: 713

Me prislo, ze na to popup trochu vliv ma. Ale hlavne na to ma vliv WIN7 64-bit, coz tusim mas.

kdo chce, hledá způsob, kdo nechce, hledá důvod
#4
KhKhKhKh
maXX (20.3.2010 9:45), Příspěvků: 3162

Ja hraju 6 stolu najednou a mam zapnuty animace (jinak tusim vsechno vypnuty) a nemam problem.

Vim ze kdyz jsem hral sitka, tak jsem hral i 8 stolu (nekdy 9) a vsechno v pohode. Podle me to bude otazka pocitace hodne, protoze je ongame naprosto nesmyslne hardwarove narocnej.

#1 spewtard
#5
9dTd9dTd
ladadol (20.3.2010 10:49), Příspěvků: 431

kdysi jsem si v rámci nějakého dotazu na support posteskl, že mám tento problém při 6+ stolech a odpovědí mi bylo něco ve smyslu ať nehraju více než 6 stolů, že to zhoršuje moji hru :)

#6
4h5d4h5d
pandobro (20.3.2010 11:19), Příspěvků: 68

#5 LOL :D jasne ze ten software je shit ciste pro dobro zakaznika...

#7
4h4d4h4d
nofuCZ (20.3.2010 11:51), Příspěvků: 713

#4 kdysi mozna, tenhle problem se zacal vyskytovat po updatu nekdy v pulce prosince, tusim ze se obevilo tlacitko na zarovnani stolu. ja si musel koupit novej comp, ale mel sem starickou sunku no

kdo chce, hledá způsob, kdo nechce, hledá důvod
#8
TdThTdTh
Burda (20.3.2010 14:00), Příspěvků: 1871

*5 tehle argument je trapnej, oni by se meli snazit o to aby lidi hrali co nejvic-->rake pro ne.

#9
AhKhAhKh
M0RGAN.cz Vítěz SNG Leaderboard 2011  (20.3.2010 14:22), Příspěvků: 5749

Podle Win7 (ano, mám 64-bit) mám výkon počítače všechno nad 7 (jen disk 5,9). Mám 4 GB RAM a je pravda, že třeba po dvou hodinách multitablení SW žere neuvěřitelný 1 GB RAM. Ale tento počítač rozhodně není šunka, zatím.

Profish :-)
#10
4h4d4h4d
nofuCZ (20.3.2010 14:39), Příspěvků: 713

#9 i kdybys mel comp na 50 a ne na 7, tak se ti to bude sekat. maji to blbe napsany, proste se to nekamosi s WIN7 64bit. instni si XP nebo 32bit WIN7 na dalsi partysnu a hraj v tom 32 bit systemu, pak nebudes mit potiz.

btw. bacha, nejde proste jen instnout XP, nedostal by ses pak do sedmicek

kdo chce, hledá způsob, kdo nechce, hledá důvod
#11
AhKhAhKh
M0RGAN.cz Vítěz SNG Leaderboard 2011  (20.3.2010 14:52), Příspěvků: 5749

Opravit zaváděcí oddíl pomocí instalačního DVD Win7 není problém. 32-bit nemám z prostého důvodu : nefungovala by mi část RAMky. Co Windows XP 64-bit, máte někdo zkušenosti ?

E: "Skóre jsou nyní v rozsahu od 1.0 do 7.9. Index uživatelských zkušeností se systémem Windows je navržen tak, aby sledoval vývoj v počítačových technologiích. Spolu s vylepšováním výkonu a rychlosti hardwaru budou také postupně povoleny vyšší rozsahy skóre." Tolik nápověda k indexu výkonu ve Win7, takže mít tam 50, něco by bylo špatně :D

Profish :-) Upraveno 20.3.2010 14:58 by M0RGAN.cz
#12
4h4d4h4d
nofuCZ (20.3.2010 16:50), Příspěvků: 713

na co potrebujes vic jak 3GB ramky u pokru?

ne nepojede to, ma to problem s 64bit systemem, takze ani XP 64bit

s tim skore 50 to byl jen prehnanej priklad!

kdo chce, hledá způsob, kdo nechce, hledá důvod
#13
KhKhKhKh
maXX (20.3.2010 22:48), Příspěvků: 3162

#11 kolik mas GB ram ze potrebujes 64bit system? A jak velka videa renderujes, ze na to potrebujes tolik pameti? :D

#1 spewtard
#14
AhKhAhKh
M0RGAN.cz Vítěz SNG Leaderboard 2011  (20.3.2010 22:53), Příspěvků: 5749

#13 Mám 4 GB RAM, to je v dnešní době standard. 32-bitový systém bere max 4 GB celkem (RAM počítače, RAM grafiky a další paměti) dohromady.  I v notebooku mám 4 GB RAM a rozhodně bych neřekl, že je to na škodu - nepoužívat stránkovací soubor (pagefile.sys).

Profish :-)
#15
4h4d4h4d
nofuCZ (20.3.2010 23:33), Příspěvků: 713

no dobre, tak si nech na praci a hrani jeden system a druhej pouzivej jen na poker, k tomu ti musi stacit i 3.25GB, ktery dokaze adresovat 32bit system. zvysis tim i bezpecnost, pac si ten system spis nezavirujes

kdo chce, hledá způsob, kdo nechce, hledá důvod
#16
KhKhKhKh
maXX (21.3.2010 0:15), Příspěvků: 3162

Mam taky 4gb v pocitaci a je overeny ze na tom jede 8 stolu bez problemu (zrejme i vic), akorat teda obcas pokud jsem hral velmi dlouhy sessions tak mi to zlobilo, ale to pripisuju dost mozna HEMu, respektive HUDu.

#1 spewtard
#17
4h4d4h4d
nofuCZ (21.3.2010 0:18), Příspěvků: 713

tak to estli jede nebo nejede 8 ci vic stolu v tomhle pripade vubec nezalezi na ramce

kdo chce, hledá způsob, kdo nechce, hledá důvod
#18
AhKhAhKh
M0RGAN.cz Vítěz SNG Leaderboard 2011  (21.3.2010 0:24), Příspěvků: 5749

Právě, řekněme si to na rovinu : Ongame má software na hovno, zaspali dobu, dneska už je minimálně polovina nainstalovaných OS 64-bitová ! A když jim špatně funguje SW na 64-bitovém OS, tak je to jejich chyba a ne moje.

Jinak HM vůbec nepoužívám, ani jiný hud, takže tím to u mě opravdu není.

Profish :-) Upraveno 21.3.2010 0:24 by M0RGAN.cz
#19
4h4d4h4d
nofuCZ (21.3.2010 0:29), Příspěvků: 713

no on to bude spis problem neceho co ongame vyuziva ke sve funkci, nejspis adobe air, ten se nebude uplne kamosit s 64bit systemem

kdo chce, hledá způsob, kdo nechce, hledá důvod
#20
KhKhKhKh
maXX (28.3.2010 1:08), Příspěvků: 3162

Mel bych dotaz ohledne ongamu, nesouvisi to uplne s multitablingem, ale budiz.

Nevite nekdo nahodou, jestli se neda prepsat nejakej config soubor tak, aby to oteviralo jednu standardni velikost okna kterou si preddefinuju? Protoze takhle vzdy musim otevrit okno a to prvni zmensit podle moji predstavy (pravda uz mam docela grif :) ). Ostatni se pak uz nastesti otviraji podle prvniho, ale stejne me to neba, zkousel jsem neco vygooglit, ale nasel jsem jen nejaky mody (uprava vzhledu) a ani me moc nenadchly. Diky za tip..

#1 spewtard
1 2 3 ... 14 | Záznamů 1 - 20 z 279 | Stránka 1 z 14 |  Na stránku - 20 - 50 - 100 -

K přidání komentáře musíte být přihlášeni! (nebo nemáte dostatečná oprávnění)