Nadpis    Text    Autor      

WTF?? PC problem

ModerátorModerátor
phasE89 (18.6.2011 19:05), Příspěvků: 9860

prijedu na byt, zapnu pocitac, poprve trva hrozne dlouho, nez vse nabehne, napodruhe uz vse beha v pohode, ale pocitac se chova, jako kdybych ho preinstaloval, nikde nemam zadny soubory (videa, fotky,...) , ale nainstalovane programy normalne pouzivat muzu, disk mi hlasi 300 GB volneho mista, takze ve vysledku se to chova, jako by tam ty soubory byly, jen je nemuzu videt

pri zapnuti Firefoxu mam pryc vsechny zalozky, historii etc, jako kdybych ten prohlizec zapnul poprvy

jinak naposledy jsem zacal pouzivat Advanced SystemCare, ktery zlepsuje vykon, ale od te doby jsem pc nekolikrat restartoval a normalne pouzival

tady je screen, jak vypada desktop pri startu pocitace:

aha, tak sem ani nemuzu vlozit screen, kdyz v uploaderu najedu na Desktop, zobrazi se chybova hlaska "umisteni neni dostupne" a v tom okne nevidim zadny soubory ani zastupce, proste nic

nevi prosim nekdo, co s tim muze byt??

diky

www.phasE89.net
1 2 3 ... 24 | Záznamů 1 - 20 z 465 | Stránka 1 z 24 |  Na stránku - 20 - 50 - 100 -
#1
ModerátorModerátor
phasE89 (18.6.2011 19:10), Příspěvků: 9860

na zkousku jsem zkusil zapnout pro evo (hra) a chova se to, jako bych to nikdy predtim nespustil

www.phasE89.net
#2
JhQhJhQh
max (18.6.2011 19:11), Příspěvků: 1357

To vypadá jako by jsi byl přihlášen jako jiný uživatel.

Myslím, jiný profil ve windows.

#3
ModerátorModerátor
xparez (18.6.2011 19:12), Příspěvků: 2596

gj necros, shipuju ty $$, jak jsme se domluvili :)

jinak docela sick, nechtel bych tohle zazit

#4
4h4d4h4d
diamondpro (18.6.2011 19:12), Příspěvků: 620

nejsi prihlasen pod jinym uzivatelkym uctem?

#5
ModerátorModerátor
phasE89 (18.6.2011 19:17), Příspěvků: 9860

nejsem, mam tam jen jeden ucet, "user - administrator - chraneno heslem"... jiny ucet jsem na tomhle pocitaci nikdy nevytvarel, ani tam zadny jiny ted neni

www.phasE89.net
#6
4h4d4h4d
nofuCZ (18.6.2011 19:20), Příspěvků: 713

Já psal, že Advanced system care je kontraproduktivní. Jeví se mi to tak, že ti schodil profil. S tim nejspíš nic neuděláš, založ si novej profil. Data to samo nesmazalo, ty jsou na disku, stačí zkopírovat do nového profilu.

kdo chce, hledá způsob, kdo nechce, hledá důvod
#7
4h4d4h4d
diamondpro (18.6.2011 19:24), Příspěvků: 620

Zkus obnovení systému o pár dní zpět.

#8
ModerátorModerátor
phasE89 (18.6.2011 19:29), Příspěvků: 9860

6 - zkusil jsem zalozit novy profil a ten puvodni smazat s tim, ze se zachovaji soubory... ale to zkopiruje jenom data z Dokumentu, navic se to porad tvari, jako kdyby to zadny data nemelo

7 - zkusim

www.phasE89.net
#9
ModerátorModerátor
phasE89 (18.6.2011 19:31), Příspěvků: 9860

no tak nic, zadny body obnoveni nemam, protoze se pocitac tvari, jako by nic pred dnesnim dnem nebylo

www.phasE89.net
#10
KdKhKdKh
LastHero (18.6.2011 19:38), Příspěvků: 8564

9 - lol, to je nějáký divný ne ?

Dej si pozor, aby za tím nebylo něco víc. Jakože aby ses pak nepřihlásil na PS, a najednou by ti myška sama přejela na Cashier - a poslal si penízky nějákému myšímu kamarádovi :D ( obv scifi scénář, ale když už je možná cenzura v demokracii, tak je možný vše ) 

nice blog, gl Upraveno 18.6.2011 19:39 by LastHero
#11
JhJdJhJd
JackHarkness (18.6.2011 19:55), Příspěvků: 2329

N3CR0S (00:00:52 18/06/2011)

jeste neco dodelam u fejze na pc a du spat

I'm not crazy, my mother had me tested. Upraveno 18.6.2011 19:56 by JackHarkness
#12
JhJdJhJd
JackHarkness (18.6.2011 20:01), Příspěvků: 2329

podle toho jak to popisujes, tak me spis pripada ze tam nejaky obnoveni probehlo, vypada to jako kdyby ten pc byl v dobe nez tam vsechny ty soubory byly

I'm not crazy, my mother had me tested.
#13
4h4d4h4d
nofuCZ (18.6.2011 20:16), Příspěvků: 713

#8 Jsem myslel, že si je zkopíruješ ručně. Snad to nic nesmazalo.

kdo chce, hledá způsob, kdo nechce, hledá důvod
#14
ModerátorModerátor
phasE89 (18.6.2011 20:18), Příspěvků: 9860

jak si je mam zkopirovat, kdyz se zadny nezobrazuji? misto na disku zabiraji, ale proste nejsou videt

www.phasE89.net
#15
JhJdJhJd
JackHarkness (18.6.2011 20:23), Příspěvků: 2329

#14 zkus pustit pc ve stavu nouze

I'm not crazy, my mother had me tested.
#16
4h4d4h4d
nofuCZ (18.6.2011 20:31), Příspěvků: 713

#14 Máš nastaveno zobrazovaní skrytých a systémových souborů?

kdo chce, hledá způsob, kdo nechce, hledá důvod
#17
ModerátorModerátor
phasE89 (18.6.2011 20:46), Příspěvků: 9860

15 - nejak mi to nejde, mozna to je novou klavesnici, zapina se az po startu systemu... jestli teda stav nouze se zapina jen mackanim F8 (nebo F12)

16 - mam

www.phasE89.net
#18
KdKhKdKh
LastHero (18.6.2011 20:50), Příspěvků: 8564

17 - stav nouze muzes zapnout aj pri zapinani pc, ne ?

nice blog, gl
#19
JhQhJhQh
wanzus (18.6.2011 20:56), Příspěvků: 1265

No ja bych to řešil mafiansky.....

Pověsil bych ho z okna,přiložil nůžky k napájecí šňůře a šel bych na něj z ostra:

"Tak co,kam si mi schoval ty data???  Budu se  ptát jenom jednou... Tak kde jsou???"

No buď je vyplivne,nebo "šmik"....

{#emotions_dlg.biggrin}

Hlavně zdravíčko,všechno ostatní se dá koupit....
#20
JhJdJhJd
JackHarkness (18.6.2011 20:57), Příspěvků: 2329

#17 ja taky nevim, stav nouze sem vzdycky zapinal tak ze sem natvrdo vypl pc a pak me to dalo na vyber;)

I'm not crazy, my mother had me tested.
1 2 3 ... 24 | Záznamů 1 - 20 z 465 | Stránka 1 z 24 |  Na stránku - 20 - 50 - 100 -

K přidání komentáře musíte být přihlášeni! (nebo nemáte dostatečná oprávnění)