Nadpis    Text    Autor      

Holdem Manager 2 / HEM 2

9dTd9dTd
zizen (25.7.2011 10:30), Příspěvků: 418

http://forums.holdemmanager.com/manager-general/101431-hm2-announcement.html

jsem zvedavy, cim na prekvapi, jake nove funkce a jak to bude rychle.

Upraveno 23.8.2011 1:00 by Orion
1 2 3 ... 18 | Záznamů 1 - 20 z 358 | Stránka 1 z 18 |  Na stránku - 20 - 50 - 100 -
#1
JhJdJhJd
AcidManner (25.7.2011 11:15), Příspěvků: 3144

wow, nemůžu se dočkat

Decided to LEARN poker or DIE trying
#2
9dTd9dTd
filterplexer (22.8.2011 19:51), Příspěvků: 312

Tak jaký jsou dojmy z beta verze? Já se k tomu snad dneska konečně dostanu.

#3
JhJdJhJd
Rumidek (22.8.2011 20:16), Příspěvků: 2439

takový nepřehledný mi to přijde a v hudu je ta notes ikona moc velká

..and on the end of the sixth day God said: "NOT ENOUGH MANA"
#4
4h4d4h4d
nofuCZ (2.11.2011 19:27), Příspěvků: 713

Tak tu máme HM2, a mě by zajímalo, jestli je nějaký to základní notecaddy součástí nebo se musí dokupovat?

kdo chce, hledá způsob, kdo nechce, hledá důvod
#5
KdKhKdKh
wayward_player (2.11.2011 19:41), Příspěvků: 6616

Už to sosám, kupoval jsem smallstakes version někdy v srpnu, tak mám free upgrade na HM2. Jsem zvědavej. Smile

"I am Who I am because of my Breasts." | http://twitter.com/#wayward_player
#6
ModerátorModerátor
IQLimited (2.11.2011 19:45), Příspěvků: 4062

ja mam jen discount 62bucks lol -.-

"Ten kdo se vzdává, nikdy nevítězí - a ten, kdo vítězí, se nikdy nevzdává!"
#7
4h4d4h4d
hutkyy (2.11.2011 20:01), Příspěvků: 707

ja ho mel asi pred 2 měsícema v betaverzi a nijak extra mě to nenadchlo, mam na jejich shopu 75 kreditů a zatim to ani nebudu kupovat protoze se mi na to nechce zvykat a hlavně se mi nechce strávit 3 hodiny nastavováním

#8
4h5d4h5d
MELDINKY (2.11.2011 20:06), Příspěvků: 63

Ja se v tom dneska hrabu celej den, je to dost neprehledny, musim si na to zvyknout :-!

Dnes môžem kamarátské vzťahy J*BAŤ, som najlepším kamarátom iba samého SEBA !!!
#9
7d7h7d7h
LukeN73 (2.11.2011 21:03), Příspěvků: 793

už pár měsíců si říkám, že si pořídím hem :-D tak, že bych skočil rovnou na dvojku? :-)

"Jediná jistota je, že žádná není. A to ještě není jistý"
#10
JhJdJhJd
Rumidek (2.11.2011 21:30), Příspěvků: 2439

nevím jak vám, ale mě ta jejich beta pořád padala, stačilo 2x rychle kliknout na např různý filtry a zaseklo se to.

Koukám, že jsou zase nějaký nový updaty, tak to zkusím, ale dokud mi nepojede beta stabilně, tak to nekoupím. A i tak mi to přijde nepřehledný

E: tak ten update je na trial verzi a Notecaddy v ní není, takže imo nebude ani v placené verzi a musí se dokoupit za 60$

..and on the end of the sixth day God said: "NOT ENOUGH MANA" Upraveno 2.11.2011 21:40 by Rumidek
#11
KhKhKhKh
maXX (2.11.2011 23:14), Příspěvků: 3149
ja ho mel asi pred 2 měsícema v betaverzi a nijak extra mě to nenadchlo

Vyjmenuje nekdo aspon tri padny duvody, proc si to porizovat? 

#1 spewtard
#12
JhJdJhJd
Rumidek (2.11.2011 23:35), Příspěvků: 2439

#11  vím jen o jednom - nottecaddy kterej ti automaticky dělá notes, takže si nemusíš tolik všímat co ti l idi ukážou v SD, protože pokud se tam dostali s nějakou <>vinou, tak ti to poznačí jeho line. Ale v praxi jsem to netestoval.

Jinak ani rozumnej(tím myslím přehlednej) graf ti to neudělá. Nebo jsem v rychlosti nepřišel na to jak. Ale oioravdě přišlo mi to tak nepřehledný, že se mi v tom ani nechtělo moc prohrabovat

..and on the end of the sixth day God said: "NOT ENOUGH MANA"
#13
AhKhAhKh
M0RGAN.cz Vítěz SNG Leaderboard 2011  (3.11.2011 4:32), Příspěvků: 5749

A zase se mi zakousnul v polovině importu HM1 databáze, to fakt nechápu. Ale 6 hodin zamrzlý, vytěžoval procesor stále na 75% (resp. 3 jádra na 100%) a nic se nedělo, nechápu. Mají tam nějaký bug.

Profish :-)
#14
4h4d4h4d
hutkyy (3.11.2011 9:13), Příspěvků: 707

jak tak na to koukám tak se asi vyplatí počkat si tak měsíc než vychytají ty nejhorší brouky...

#15
KdKhKdKh
wayward_player (3.11.2011 10:34), Příspěvků: 6616

včera jsem to nainstaloval a jsem z toho strašně v tiltu, seká se comp, handy se importovaly 2hod a byl jsem na 20 %.

Ve finále jsem napotřetí rozchodil HUD a když mě přesadili na jinej stůl, tak se mi HUD "nenačetl/neobnovil" ani po 25 handách, tak jsem to vypnul a mrknu na to o víkendu. Smile

"I am Who I am because of my Breasts." | http://twitter.com/#wayward_player
#16
6h8h6h8h
Brnas (3.11.2011 11:06), Příspěvků: 228

nemuzu si pomoct, ale 1 je daleko prehlednejsi...navic mi to pri autoimportu nenaimportovalo asi posledni 3k turnaju, takze zatim velky zklamani...navic ani plynulost neni nic moc, co sem koukal...

#17
4h4d4h4d
FlyGon (3.11.2011 16:16), Příspěvků: 524

Vcelku podobné zkušenosti, přijde mi nepřehledný a mnohem hůře (neintuitivně) ovladatelný než HEM1 o jeho mnohonásobně větších systémových nárocích ani nemluvě.

Snad jen s importem jsem problémy neměl (250k hand za cca 2h) - importoval jsem to z databáze do používá HEM1

Takže zatím mne moc nezaujal

#18
AhKdAhKd
Sedrick (3.11.2011 21:47), Příspěvků: 4250

downloading... snad nebudu zklaman jako vy...

Selhání je školným, které platíš za úspěch... SHIT HAPPENS
#19
6h8h6h8h
Brnas (3.11.2011 23:48), Příspěvků: 228

#18 budes :) ted je mi skoro lito tech 35 dolaru za upgrade z HM1...ja si nemuzu pomoct, ale prijde mi to i celkove pomalejsi...kdyz si vyberes session (misto dne, to sem tam nenasel), tak to trva, nez se nactou handy...zlaty HM1

#20
4h4d4h4d
Nihil.832 (3.11.2011 23:53), Příspěvků: 604

19 - HM1 stejne za chvili prestanou podporovat a budes muset prejit na aktualni soft, jedinej duvod nekoupit si HM2 je PT4. Z tech videi co jsem videl na jejich blogu se mi libil vic nez HM2, jak to ale bude doopravdy tezko rict...

1 2 3 ... 18 | Záznamů 1 - 20 z 358 | Stránka 1 z 18 |  Na stránku - 20 - 50 - 100 -

K přidání komentáře musíte být přihlášeni! (nebo nemáte dostatečná oprávnění)