Nadpis    Text    Autor      

PokerTracker 3 / PT3

AdminAdmin
bejek (1.5.2010 20:21), Příspěvků: 5133

 

 

Toto téma slouží k veškeré diskuzi spojené s programem Poker Tracker 3, včetně jeho volitelných součástí jako Omaha Tracker či Table Tracker.

May the odds be ever in your favor! twitter.com/MarCap83 Upraveno 18.2.2012 12:47 by bejek
1 ... 15 16 17 18 | Záznamů 321 - 340 z 348 | Stránka 17 z 18 |  Na stránku - 20 - 50 - 100 -
#321
2h7d2h7d
Rumburacisko (6.7.2012 18:37), Příspěvků: 15

Nevíte, zda se nějak dá v PT3/PT4 nastavit to, abych krom statů soupeřů viděl co eventuelně z naší HH vidí za statistiky na mě oni?

Díky

#322
2h7d2h7d
MarkoMich (18.7.2012 12:19), Příspěvků: 14

Zdravim potreboval by som pomoct hram (6max) DoN na entraction a PT3 mi ich importuje ako (6max) SNG turnaje a musim to rucne prepisovat a nebavi ma to. Dakujem vopred za pomoc.

#323
2h7d2h7d
CzechCheck (31.7.2012 1:45), Příspěvků: 8

Nevíte pls jak se jmenuje statistika, když mi villain v Heads Up raisuje limpy?

#324
2h7d2h7d
J0nnatansonn (8.8.2012 12:54), Příspěvků: 3
Tento komentář byl vymazán administrátorem!
Upraveno 9.9.2012 0:46 by Dante
#325
4h4d4h4d
vejmis (8.8.2012 18:31), Příspěvků: 584

Platí na PT4 i ta stará licence z PT3?

#326
4h4d4h4d
dejfffino (8.8.2012 19:11), Příspěvků: 694

podle toho co tam pisou, tak jen pro ty co nakoupili po tusim 10.7.2011. Ti co před, tak maj 70% slevu

#327
4h4d4h4d
diamondpro (8.8.2012 19:39), Příspěvků: 619

Já jsem o tý slevě teda nic nenašel, používám PT3 dlouho a musel jsem si koupit za plnou cenu. ale nelituju na cg je to opravdu výborný. ten HUD je dokonalej

#328
4h4d4h4d
vejmis (8.8.2012 19:48), Příspěvků: 584

A co se změnilo? co je tam novýho? Co srovnání s HM 2?

#329
4h4d4h4d
diamondpro (8.8.2012 19:54), Příspěvků: 619

s HM2 porovnávat nemůžu, ale přibylo tam plno stats který v PT3 nebyli, jako fold 3b after raise , xBets stats atd moc jsem to ještě nezkoumal ale na první pohled se mi přijde parádní

#330
4h4d4h4d
pitbu2l (8.8.2012 19:58), Příspěvků: 731

#327 stacilo se na strankach pt.com prihlasit ke svymu uctu (a mit v nem pridanej kod z pt3) a v historii objednavek ti to nabidne 70% slevu na PT4

What Would MacGyver Do?
#331
4h4d4h4d
vejmis (8.8.2012 20:06), Příspěvků: 584

Ok. nejlepší bude stejně obojí vyzkoušet a pak se uvidí.

#332
2h7d2h7d
MarkoMich (3.9.2012 20:32), Příspěvků: 14

Potrebujem pomôcť neviete prečo mi nechce PT4 rozpoznat DoN (6max) SNG? Napíše mi to je len N/A a musím to ručne prepisovať.

#333
2d7d2d7d
TheCourager (6.9.2012 1:43), Příspěvků: 47

Zdravim, chtěl sem se zepta,t začal jsem s PT4 nejak se stim zžívám. poradí mi někdo jestli jde nejak šoupnout se statama ma 6max cg na cc.com ? sednu ke stolu a mám je pokaždý šouplý jak o pár míst tak i že mi zakrejvaj karty že nevidim jestli je má nebo ne. Díky

#334
2h7d2h7d
ludakk (6.9.2012 6:49), Příspěvků: 20

#333

nahoře klikneš na ten symbol PT4 a dáš unlock...pak je můžeš posouvat jak chceš

#335
2d7d2d7d
TheCourager (6.9.2012 11:58), Příspěvků: 47

thx, ale předpokladám že asi teda nemužu mít preferovanej seat, mam ho v levo dole, ale když na stul přijdu a jdu jinam než na prefer seat na kterej me to teda hodí... tak staty jsou uplne v prd....

#336
2h7d2h7d
ludakk (8.9.2012 16:43), Příspěvků: 20

#335 preferred seating na entraction zatím jede akorát na fullringu...na 6max ne

#337
2d7d2d7d
TheCourager (8.9.2012 23:32), Příspěvků: 47

#336 vim že když kliknu na prefered seat tak to nabídne 9 seats i když hraju 6-max, ale kdyz dam proste jedno z nich tak mi to tam usedne na všech stolech, ale PT4 to trochu nepobírá ale díky

#338
6h8h6h8h
radimak (11.9.2012 18:43), Příspěvků: 159

#332 mně to víceméně nedokáže identifikovat žádný SNGs (na IGT networku). Nejlepší je napsat na support PT, popsat typ turnaje a síť a doufat, že to v nějaký další aktualizaci updatnou...

#337 když jsem poprvé spustil live tracking na IGT se zapnutým preferred seatingem, vyskočila v PT4 hláška, že pref. seating není podporován a může způsobit problémy zobrazení HUDu - musíš teda vypnout tuhle featuru a pak to nejspíš pojede ok

Upraveno 11.9.2012 18:46 by radimak
#339
2h7d2h7d
SoLiDSNakE (8.10.2012 19:37), Příspěvků: 18

Přátelé, chci importovat PT3 database do PT4.

Potíž je, že se to děje rychlostí 0-1handa / sec Fool2

Co jsem koukal v diskuzích, tak ostatní importují rychlostí cca 20hand /sec a jsou nešťastní jak to jde pomalu.

Ani když importuju po menších blocích hand, příp. po jednotlivých turnajích,

tak rychlost je konstantně skoronulová....

Máte někdo podobnou zkušenost při přechodu na PT4?

#340
4h4d4h4d
nofuCZ (15.10.2012 19:05), Příspěvků: 713

Zkus odinstnout antivir a firewall, měl sem podobnej problém s HEMem při přechodu na dvojku a totok ho vyřešilo. Pouhé vypnutí nestačilo.

kdo chce, hledá způsob, kdo nechce, hledá důvod
1 ... 15 16 17 18 | Záznamů 321 - 340 z 348 | Stránka 17 z 18 |  Na stránku - 20 - 50 - 100 -

K přidání komentáře musíte být přihlášeni! (nebo nemáte dostatečná oprávnění)